Toont alle 20 resultaten

Pluggerz oordoppen

De Pluggerz oordoppen zijn hier zeer geschikt voor diverse situaties. Van festivals en concerten, tot aan rustgevende ritjes op de motor. Pluggerz staat bekend als een van de meest toonaangevende merken gehoorbescherming in Nederland.

Lees meer

Standaard Pluggerz oordoppen

Als je geen of weinig ervaring hebt met oordoppen is het vaak goed om met een standaard variant te beginnen. Naast dat deze goedkoop zijn, is de kwaliteit ook uitstekend. De oordopjes van Pluggerz worden altijd geleverd per twee stuks. Daarnaast krijg je tevens een handig opbergdoosje bij de aankoop van een setje oordoppen. Sluiten de oordoppen je oren goed af? Dan heb je een goed middel om je gehoor te beschermen. Naast de standaard oordoppen is het ook mogelijk om oordoppen op maat te bestellen. Deze zijn een stuk prijziger dan de standaard variant, maar zijn precies om jouw gehoorgang aangepast.

Wat kosten de standaard Pluggerz oordopjes?

De standaard oordoppen van het merk Pluggerz kosten tussen de € 13,96 en € 28,96,- per pakje. Je ontvangt een verpakking met twee verschillende maten en een opbergdoosje.

Welke soorten Pluggerz oordoppen zijn er?

Er zijn verschillende soorten Pluggerz oordopjes beschikbaar. Deze zijn allemaal direct online te bestellen. Heb je een vraag over standaard gehoorbescherming? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!