Dry Cap UV 2 droogbox voor oplaadbare hoortoestellen

69,45

Deze Dry-cap is geschikt voor alle oplaadbare hoortoestellen, maar ook voor Airpods. De hoortoestellen worden elektrisch gereinigd, gedesinfecteerd en gedroogd tijdens het opladen. De Dry-cap kan eenvoudig over de oplader geplaatst worden, deze droogbox heeft een iets groter formaat, waardoor ook de grotere laadstations eronder passen.

Hoortoestellen hebben het juiste onderhoud nodig, door vocht en cerum kan de werking van de hoortoestellen worden verstoord. Daarom is het belangrijk om de toestellen goed te drogen en te reinigen. Door deze Dry-cap is het mogelijk om de toestellen op te laden en tegelijkertijd te laten drogen en reinigen.

Met de Dry&Clean modus van 2 uur, worden de toestellen gedroogd en hygiënisch gereinigd door een efficiënte ventilator en een UV-C lamp. Bij gebruik van alleen de Clean modus worden de hoortoestellen in 2 minuten hygiënisch gereinigd. Na afloop vna het proces, schakelt de droogbox automatisch uit.

De DRY-CAP UV2 is eenvoudig in gebruik doordat het apparaat werkt met een 5V-USB basis. Een USB 2.0 poort is dus voldoende om de DRY-CAP UV2 aan te sluiten.

Afmetingen: 12x12x12 cm

Leverbaar

Dry Cap UV 2 droogbox voor oplaadbare hoortoestellen

69,45

Waarom kiezen voor Struijk Online?
Altijd gratis verzending binnen Nederland
Op werkdagen voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
Ophalen bij een van onze zes filialen mogelijk
Gemiddelde klantbeoordeling van een 9.0
Bereikbaar voor advies van ervaren audiciens