Showing all 8 results

Noizezz oordoppen

Wil je jouw gehoor beschermen? De Noizezz oordoppen zijn hier zeer geschikt voor. Noizezz is een toonaangevend merk, dat gehoorbescherming heeft voor uiteenlopende situaties.

Lees meer

Standaard Noizezz oordoppen

Heb je geen ervaring met oordoppen of wil je niet veel geld besteden aan gehoorbescherming? Dan adviseren wij de standaard oordoppen van Noizezz. In een verpakking zitten vier verschillende maten waardoor je altijd de goede maat hebt. Sluiten de oordoppen je oren goed af? Dan heb je een goed middel om je gehoor te beschermen. Oordoppen op maat zijn namelijk een stuk prijziger dan de standaard variant. Op deze manier bespaar je dure aanschafkosten. Het nadeel van standaard oordoppen is dat deze een minder lange levensduur hebben dan op maat gemaakte oordoppen.

Wat kosten de standaard Noizezz oordopjes?

De standaard oordoppen van het merk Noizezz kosten tussen de € 9,95 en € 19,95,- per pakje. Je ontvangt een verpakking met vier verschillende maten (S, M, L en XL) en een setje filters. Op deze manier heb je altijd de juiste maat voor uw oren.

Welke soorten Noizezz oordoppen zijn er?

Er zijn verschillende soorten Noizezz oordopjes beschikbaar. Deze zijn allemaal direct online te bestellen. Heb je een vraag over standaard gehoorbescherming? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Filters voor je Noizezz oordoppen

Het grote voordeel van de gehoorbescherming van Noizezz is dat de filters voor je oortjes te vervangen zijn. Zo hoef je geen heel nieuw setje oordopjes te kopen. De losse filters zijn € 9,95 per stuk en direct bij ons bestelbaar.