Phonak Audeo Marvel M30-RT

1.325,00

Phonak Audeo Marvel M30-RT

1.325,00

 De Phonak Audeo Marvel M30-RT is een luidspreker in het oor hoortoestel van het merk Phonak. Dit hoortoestel is voorzien van 8 kanalen en gebruikt hoortoestel batterijen van het type Oplaadbaar.

Dit hoortoestel valt in de zorgcategorie/classificatie: buiten categorie. Het gehoorapparaat kost bij Struijk Online € 1325 per oor.

Artikelnummer: HTST-447 Categorieën: ,
Beschrijving

Een Phonak Audeo Marvel M30-RT is een kostbare aankoop waar u minimaal 5 jaar mee vooruit moet kunnen.

Wanneer u een Phonak Audeo Marvel M30-RT gehoorapparaat bij Struijk Online koopt is de prijs daarom inclusief 10 contactmomenten in 5 jaar tijd.

Hoe koop ik een Phonak Audeo Marvel M30-RT?

Door middel van 5 afspraken met Struijk Online koopt u het juiste gehoorapparaat voor uw hoorprobleem. Onderstaande afspraken kunnen plaats vinden bij één van de Struijk Online winkels of bij u thuis. Voor afspraken bij u thuis wordt een offerte op maat gemaakt.

Afspraak 1: Intake + uitgebreide hoortest
Afspraak 2: Aanpassing
Afspraak 3: Eerste controle
Afspraak 4: Tweede controle
Afspraak 5: Eindcontrole

De instelperiode (afspraak 1 tot afspraak 5) duurt maximaal 3 maanden. De jaarlijkse controle met een max. van 5 controles vindt plaats in één van onze winkels.(hoortest, herinstelling indien nodig, grote beurt). Indien nodig kunnen wij u na overleg aan huis bezoeken door middel van een offerte op maat.

Vergoeding Gehoorapparaat buiten categorie

De Phonak Audeo Marvel M30-RT valt in de zorgclassificatie: buiten categorie. Gehoorapparaten in deze categorie komen niet in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering.

Verzekering en garantie

U krijgt standaard 5 jaar garantie bij de aankoop van een hoortoestel. 2 jaar vanuit de fabriek en 3 jaar verlengde garantie vanuit Struijk Online. Diefstal en verlies vallen niet onder de garantie. Hiervoor kunt u een extra verzekering afsluiten bij hoortoestellenverzekering.nl

Extra informatie
Soorten

Categorieen

Merken

Kanalen

Batterij

Programmaschakelaar

Ringleiding

Volume regelaar

Windruisonderdrukker

Lawaaionderdrukker

Verbinding met Smartphone