Resultaat 1–20 van de 60 resultaten wordt getoond

Oplaadbare hoortoestellen

Oplaadbare hoortoestellen zorgen ervoor dat u nooit meer een batterij hoeft te vervangen. Deze hoortoestellen legt u dagelijks aan de oplader. Hierdoor heeft u geen last meer van een gehoorapparaat dat ineens uitvalt. Een oplaadbaar hoortoestel is er in meerdere varianten. Zo is er een keuze tussen een vaste of verwisselbare accu. Hieronder vindt u alle oplaadbare hoortoestellen van Struijk Online.

Lees meer

Waarom een oplaadbaar hoortoestel kopen?

Oplaadbare hoortoestellen maken gebruik van een ingebouwde accu die via een oplaadstation wordt opgeladen. Hierdoor hoeft u nooit meer de batterij van uw hoortoestel te vervangen. Naast het voordeel van gemak wordt er minder afval geproduceerd, waardoor het milieu minder wordt aangetast. Door de nieuwste generatie accu’s is de gebruiksduur ook nog eens 40% langer dan bij traditionele batterijen.

Volledig oplaadbare toestellen

De volledig oplaadbare hoortoestellen kunnen, zoals de naam al zegt, volledig worden opgeladen. Met een volle accu gaan de meeste hoortoestellen zo’n twee dagen mee. Hierbij wordt uitgegaan van regulier gebruik. Wanneer u veel muziek luistert of telefoongesprekken voert vanaf uw gehoorapparaat, is de gebruiksduur lager. Deze toestellen laad u vaak ‘s nachts op, waarbij het toestel automatisch wordt uitgeschakeld.

Deels oplaadbare toestellen

Naast de volledig oplaadbare toestellen zijn er ook varianten die zowel met als zonder batterij gebruikt kunnen worden. Mocht de accu leeg zijn, dan is het mogelijk om een batterij te plaatsen, of andersom. Houd er hierbij rekening mee dat de oplader vaak nog los aangekocht moet worden.

Is een vergoeding mogelijk?

De oplaadbare hoortoestellen vallen buiten de categorie. Hierdoor komen deze dan ook niet in aanmerking voor vergoeding vanuit de basisverzekering. Daarentegen is het wel mogelijk om extra hulpmiddelen vergoed te krijgen vanuit de aanvullende verzekering. Bekijk alle informatie over vergoedingen.

Phonak oplaadbare hoortoestellen

Phonak was de eerste fabrikant die een oplaadbaar hoortoestel op de markt bracht. Inmiddels zijn er diverse modellen met elk weer andere eigenschappen, waardoor u altijd een oplaadbare hoortoestel vindt dat bij u past. Kunt u lastig zelf een keuze maken? Neem dan contact met ons op. Onze Specialisten adviseren u graag! Welke keuze u ook maakt. Bij Struijk krijgt u altijd vijf jaar garantie.