Showing all 3 results

Trilwekker

Struijk Audiciens biedt diverse varianten van trilwekkers aan. Deze zijn perfect geschikt als wekker voor slechthorenden en doven. Een trilwekker wekt u door middel van trillingen, zodat u heerlijk ontspannen wakker wordt na een diepe nachtrust.

Lees meer

Wat is een trilwekker?

Een trilwekker is een wekker die is voorzien van een trilplaat. U stelt zelf de gewenste tijd in en plaatst vervolgens de trilplaat onder het kussen. Wanneer de wekker afgaat wordt u gewekt door middel van trillingen. Er zijn diverse varianten van trilwekkers met en zonder snoer.

Trilwekker voor op reis

Ook wanneer u op vakantie gaat is er een trilwekker beschikbaar. Er zijn diverse varianten, welke elk klein van stuk zijn. Hierdoor zijn ze makkelijk mee te nemen in een tas of koffer. Bekijk hier alle trilwekkers voor op reis.

Trilwekker kopen

Bij Struijk Online zijn diverse varianten beschikbaar. Zo vindt u altijd een trilwekker die bij u past. Er zijn modellen waarbij de trilplaat met een snoer aan de wekker vast zit. Daarnaast is een ook een draadloze trilwekker op Bluetooth beschikbaar.