RS 5000 Kinbeugelset Sennheiser

156,10

Alles horen en weer helemaal kunnen genieten. Hoe sterker een televisieprogramma, hoe meer baat het heeft bij een schitterende klank. En dat is precies de rol die de Sennheiser RS 5000 wil spelen. Volume, klankprofiel en zelfs spraakverstaanbaarheid op maat, uw maat. En u kunt vrij bewegen terwijl u aan het luisteren bent. De RS 5000 is immers draadloos en ultralicht.

De elegant ontworpen RS 5000 is een intelligent luisterapparaat waarmee u uw televisiegeluid weer naar uw hand en oor zet. Zo hebt u de keuze uit drie verschillende luisterprofielen voor een optimale klank. De luisterprofielen zijn heel bewust gebaseerd op de meest voorkomende verschijnselen van gehoorverlies die als eerste in het leven worden waargenomen. De unieke verstaanbaarheidsfunctie verhoogt met één druk op de knop de duidelijkheid van gesproken woorden. Met name bij een matig gehoorverlies zal dit een verlichting zijn voor de gebruiker en kan men weer ongestoord genieten van elke dialoog.

Om uw luisterervaring te personaliseren hebt u de keuze uit drie profielen, welke speciaal zijn geselecteerd om een mild tot matig gehoorverlies te compenseren. Gegarandeerd de duidelijkste spraak en de kleurrijkste muziek. Stel het volume links en rechts zo in dat u een aangenaam en evenwichtig geluid verkrijgt. Uw omgeving zal geen last meer ondervinden dat het TV geluid te hard staat.

Wat zit erbij?
Kinbeugel met ingebouwde herlaadbare Li-polymeer batterij.
Dockingstation (tevens oplader van de draadloze kinbeugel).
1 paar oorkussens voor kleine oren.
Voeding met landadapters voor EU, UK, US en AUS.
Tv-kabel voor audio-uitvoer voor koptelefoon 3.5 mm.
Optische tv-kabel voor digitale audio-uitgang.
Gebruikshandleiding.

Leverbaar

RS 5000 Kinbeugelset Sennheiser

156,10

Waarom kiezen voor Struijk Online?
Altijd gratis verzending binnen Nederland
Op werkdagen voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
Ophalen bij een van onze zes filialen mogelijk
Gemiddelde klantbeoordeling van een 9.0
Bereikbaar voor advies van ervaren audiciens