Connectline Phone adapter 2.0 Oticon

99,00

Oticon ConnectLine Phone maakt een Bluetooth-verbinding tussen de conventionele vaste telefoon en Oticon Streamer, waardoor de twee hoortoestellen in een draadloze headset veranderen. Als onderdeel van het ConnectLine systeem werkt ConnectLine Phone tegelijkertijd met andere oplossingen, zoals mobiele telefoons, ConnectLine TV en ConnectLine Mic.
Wanneer uw vaste of mobiele telefoon overgaat, wordt u gewaarschuwd zodat u de oproep kunt beantwoorden of weigeren door op de Telefoonknop te drukken.
ConnectLine Phone 2.0 wordt parallel aan de bestaande vaste telefooninstallatie geïnstalleerd. Wanneer u binnen het bereik van ConnectLine Phone komt, maakt de Streamer automatisch de verbinding en is het systeem klaar om telefoongesprekken door te geven (AutoConnect). Het gesprek kan makkelijk beantwoord worden met een enkele druk op de knop van Streamer, tot op een afstand van 30 meter van ConnectLine Phone. Na beëindiging van het telefoongesprek keert Streamer automatisch terug naar de eerdere gebruiksstand, bijvoorbeeld het geluid van de televisie.

Leverbaar

Connectline Phone adapter 2.0 Oticon

99,00

Waarom kiezen voor Struijk Online?
Altijd gratis verzending binnen Nederland
Op werkdagen voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
Ophalen bij een van onze zes filialen mogelijk
Gemiddelde klantbeoordeling van een 9.0
Bereikbaar voor advies van ervaren audiciens