Telefoons

Lees meer

Hoe werkt een telefoon voor slechthorende

Telefoons voor slechthorenden zorgen ervoor dat u beter hoort tijdens een telefoongesprek. De geluid wordt namelijk versterkt. Daarnaast worden ook de achtergrondgeluid verminderd. Dit type telefoons is ook geschikt voor ouderen en senioren.

Draadloze telefoon voor slechthorende

Struijk Online biedt diverse draadloze telefoons aan, zoals bijvoorbeeld de Phone Dex 2. Deze telefoon voor slechthorende is zeer gebruiksvriendelijk. De werking is eigenlijk gelijk aan een normale telefoon, waardoor deze simpel en snel in gebruik te nemen is. Het voordeel van dit soort telefoons is dat u deze gemakkelijk mee kunt nemen naar een andere kamer.

Bedrade telefoons voor slechthorenden

Een bedrade telefoon is een geschikte optie voor gebruik op een plek. Er zijn modellen met zowel lichte als zware versterkingen beschikbaar. Pas zelf het volume van gesprekken aan, zodat niets meer onopgemerkt blijft.

Telefoonversterker

Ook voor onderweg zijn er passende oplossingen. Er zijn losse telefoonversterkers die aan een telefoon te koppelen zijn. Deze zorgen ervoor dat het volume en de klank aanpasbaar zijn.

Mobiele telefoon voor slechthorende

Zelfstandigheid wordt steeds belangrijker. Er zijn Bluetooth oplossingen beschikbaar om ook onderweg voor een beter telefoongesprek te zorgen. Deze producten bekijken of testen? Kom langs in een van onze winkels.

Teksttelefoons

Wanneer bellen met een telefoon voor slechthorende nog niet voldoende oplossing biedt, is een teksttelefoon de oplossing. Hiermee worden gesproken woorden omgezet in tekst. Andersom werkt dit hetzelfde. Wanneer een bericht terug wordt getypt, ontvangt de ontvanger dit als gesproken tekst. Meer informatie over teksttelefoons? Neem dan nu contact op.