Edumic microfoon Oticon

608,87

De EduMic is een nieuwe draadloze externe microfoon voor ondersteuning. Met de EducMic kunnen leerkrachten duidelijk en effectief communiceren met hun leerlingen, door op enkele knoppen te drukken. De EduMic werkt naadloos samen met de Oticon, Siya, Ruby OPN Play en Xceed Play hoortoestellen.

EduMic maakt verbinding en kan snel worden aangesloten met bestaande externe microfoonsystemen met behulp van de Roger X. Solo apparatuur kan met behulp van de EduMic en Roger X gekoppeld worden met de nieuwste Oticon toestellen.

Leerlingen kunnen duidelijk horen terwijl ze interactie hebben met klasgenoten in de klas. Wanneer lawaai, afstand en galm echter uitdagend worden in het klaslokaal, is de EduMic een essentiële partner voor de hoortoestellen. EduMic maakt gebruik van dezelfde innovatieve open sound technologie als in de Oticon hoortoestellen om lawaai te analyseren, in balans te brengen en te verwijderen. Het zorgt voor een stabiele en duidelijke toegang tot de stem van de leerkracht door de omgeving voortdurend te monitoren en ongewenst lawaai te verwijderen, zelfs tussen woorden in.

Leerkrachten kunnen EduMic gebruiken voor dagelijkse klassikale activiteiten, zoals aansluiten op een computer, smartboard of tablet via de 3,5 mm audioaansluiting.
De EduMic is een flexibele oplossing en kan op meerdere manieren worden gedragen. Gebruik de draaiclip om de EduMic te bevestigen aan een revers, kraag of zak. Of gebruik het eenvoudig verstelbare draagkoord om de EduMic comfortabel om de nek te dragen.
EduMic gebruikt een enkele oplaadbare li-ionbatterij die ’s nachts kan worden opgeladen, zonder risico op overladen.

Leverbaar

Edumic microfoon Oticon

608,87

Waarom kiezen voor Struijk Online?
Altijd gratis verzending binnen Nederland
Op werkdagen voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
Ophalen bij een van onze zes filialen mogelijk
Gemiddelde klantbeoordeling van een 9.0
Bereikbaar voor advies van ervaren audiciens