Pluggerz Uni-fit Sleep oordopjes

13,95

Last van omgevingsgeluid waardoor u niet goed kunt slapen? Met Pluggerz Sleep van zacht materiaal rekent u daar op comfortabele wijze mee af.

Door de unieke filters vallen hinderlijke geluiden weg zonder het oor volledig af te sluiten. Oordoppen sluiten je gehoor nooit volledig af. Je neemt geluid waar via je oren, maar ook via beengeleiding. Hierdoor is het mogelijk dat je wat geluid hoort tijdens het dragen van de slaapoordoppen.
De Pluggerz Uni-Fit Sleep hebben een dempingswaarde van 27 decibel. Deze dempingswaarde is gekozen zodat de drager belangrijke geluiden als een alarm of huilende baby blijft horen. Houd er rekening mee dat snurkende mensen een geluid tot wel 90 decibel kunnen produceren. Het gesnurk zal dus gedempt worden, maar het blijft altijd iets hoorbaar.

Deze zachte oordoppen zijn geschikt voor mensen met slaapproblemen door vervelende geluiden en lawaai. De oordoppen zijn gemaakt van zacht, antiallergeen siliconenmateriaal voor optimaal draagcomfort. Hierdoor is op de zij slapen ook goed mogelijk.

De oordoppen worden geleverd met een handige opbergkoker. In de verpakking zitten 2 sets gehoorbescherming voor de juiste pasvorm.

Door de 2 verschillende maten oordoppen zijn alle typen universele gehoorbescherming van Pluggerz geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Voor kinderen zijn op maat gemaakte producten minder aan raden vanwege de snelle groei en verandering van de gehoorgang. Voor kinderen tussen de 1 en 4 jaar zijn oordopjes niet geschikt. Voor hen zijn er de Pluggerz oorkappen.

Demping: 27 dB

Leverbaar

Pluggerz Uni-fit Sleep oordopjes

13,95

Waarom kiezen voor Struijk Online?
Altijd gratis verzending binnen Nederland
Op werkdagen voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
Ophalen bij een van onze zes filialen mogelijk
Gemiddelde klantbeoordeling van een 9.0
Bereikbaar voor advies van ervaren audiciens