Showing all 3 results

Motor oordopjes

Voordat u op de motor stapt, trekt u eerst beschermende kleding aan en zet u een helm op. Als motorrijder hecht u veel waarde aan uw veiligheid en bescherming om letsel te voorkomen. Toch wordt vaak een belangrijke stap vergeten: de bescherming van het gehoor door het dragen van motor oordopjes.

Tijdens het motorrijden suist de wind langs uw oren. Windgeruis kan storend zijn, maar is ook schadelijk voor uw oren. Struijk Online adviseert u graag. Zodat u kunt blijven genieten van het motorrijden en tegelijkertijd uw gehoor beschermt.

Lees meer

Uit welke gehoorbescherming kan ik kiezen voor het motorrijden?

Wij adviseren u om eerst te starten met standaard motor oordopjes. Deze vorm van gehoorbescherming kost relatief weinig. Vaak blijkt dat de standaard oordoppen bij de meeste mensen voldoen. Bent u toch niet tevreden over deze oordoppen? Dan kunt u op maat aangemeten oordoppen bestellen.

Standaard oordoppen voor motorrijden

Wilt u uw gehoor beschermen tijdens het motorrijden? Dan adviseren wij u de Noizezz Premium Orange Strong oordoppen. Deze zijn speciaal gemaakt voor motorrijders en beschermen het gehoor tegen windgeruis.

De Noizezz Premium Orange Strong oordoppen:

  • steken niet uit het oor
  • zijn veilig in gebruik
  • geven geen afgesloten gevoel in het oor
  • zijn voorzien van een krachtig filter met een demping tot 30 dB

Per verpakking ontvangt u vier verschillende maten en een setje filters. De maten variëren van groot naar klein. U kunt zelf uitproberen welke maat past bij uw oor.

Oordoppen op maat voor motorrijden

Wilt u zeker weten dat u volledig beschermd de weg op gaat? Of werken de standaard oordopjes niet goed vanwege de vorm van uw oor? Dan adviseren wij oordoppen op maat. Deze oordoppen zijn verkrijgbaar vanaf €130,- en kunt u op maat laten aanmeten bij onze Struijk hoorwinkels.

De oordoppen op maat van Struijk zorgen ervoor dat het suizende geluid wordt weggefilterd. Op deze manier hebben uw oren niets te lijden onder uw motortocht. Ook heeft u geen last van de oordoppen wanneer u een helm draagt; de gehoorbeschermers zijn voorzien van een lusje dat niet tegen uw helm aandrukt.

De motor oordopjes op maat van Struijk:

  • voorkomen gehoorschade
  • dempen windgeruis
  • kunt u veilig in en uit uw oren halen
  • zijn veilig, zacht en comfortabel
  • zijn CH24 en CH26 gecertificeerd

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor oordoppen op maat? Neem contact op met Struijk Online voor meer informatie.