Showing all 5 results

Gehoorbescherming bouw

Bent u werkzaam in de bouwsector? Dan herkent u vast wel dat er veel veiligheidsmaatregelen worden genomen die uw hoofd en lichaam beschermen, zoals het dragen van een helm en handschoenen. Maar u wordt ook dagelijks blootgesteld aan lawaai – zowel op de bouwlocatie als in de werkplaats. Na verloop van jaren kunt u dan last krijgen van lichamelijke klachten én gehoorbeschadiging. Gehoorbescherming bouw nodig? Wij helpen u verder!

Lees meer

Gehoorbescherming bouw: Oorsuizen en lawaaidoofheid

Het geluid van boormachines, cirkelzagen, hamerslagen of van andere machines kan ervoor zorgen dat uw oren beschadigen. Daardoor zal uw gehoor snel achteruit gaan. U kunt last krijgen van oorsuizen of een lichte gehoorbeschadiging. Maar het kan zelfs leiden tot lawaaidoofheid. Het is daarom belangrijk om uw oren te beschermen tegen de harde geluiden op de werkplaats.

Neem daarom de bescherming van uw oren net zo serieus als de bescherming van de rest van uw lichaam. Struijk Online helpt u graag met oordoppen op maat. Met deze vorm van gehoorbescherming met u nauwelijks dat u iets in uw oren heeft.

Arbowet

In de Arbowet zijn er regels opgenomen over lawaai om gehoorbescherming in de bouw te voorkomen. Als werkgever bent u verplicht om het lawaai te beperken.

Is het geluid harder dan 80 dB? Dan moet u als werkgever gehoorbescherming geven aan uw werknemers. Bij geluiden boven de 85 dB moeten uw werknemers de geboden gehoorbescherming dragen. Dat is niet voor niets: boven de 80 dB is geluid namelijk schadelijk voor het gehoor.

Oordoppen op maat

Heeft u zelf een bouwbedrijf en wilt u uw medewerkers beschermen? Ook dan doet u er goed aan om contact op te nemen met Struijk Online. We informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden en voordelen van onze gehoorbeschermers.

De oordoppen van Struijk Online:

  • goede ventilatie
  • gemaakt van siliconen materiaal
  • geen vervorming van geluiden
  • communicatie mogelijk
  • geen drukkend gevoel in de oren

Heeft u vragen over de oordoppen op maat? U kunt contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.