Showing all 11 results

Festival oordopjes

Een avondje uit, naar een optreden van uw favoriete artiest of een festival. Een evenement bezoeken is ontzettend gezellig. Maar wist u dat geluiden boven de 80 dB schadelijk kunnen zijn voor uw gehoor? Het is vergelijkbaar met het geluidsniveau van een grasmaaier. De kans is groot dat u vaak op plekken komt die deze hoeveelheid decibel overschrijden. Het is daarom belangrijk dat u belangrijke voorzorgsmaatregelen neemt om gehoorschade te voorkomen en beperken. Denk bijvoorbeeld aan het dragen van festival oordopjes.

Een piep in het oor na een gezellig evenement is vast herkenbaar. Het geeft niet alleen een vervelend geluid maar kan ook voor blijvende gehoorbeschadiging zorgen. Door het dragen van festival oordopjes kunt u genieten van het evenement zonder gehoorverlies.

Lees meer

Standaard gehoorbescherming voor festivals

Bij Struijk Online kunt u verschillende situaties oordoppen vinden van het merk Noizezz. De Noizezz Premium Green Medium beschermen uw oren bij festivals en (muziek)evenementen. In een pakje zitten vier verschillende maten (S, M, L en XL) en setje filters. Op deze manier zit er altijd een goede maat bij die past bij uw oren.

Noizezz Premium Green Medium:

  • gehoorbescherming bij festivals en muziek
  • demping tot 24 dB
  • spraakverstaanbaarheid blijft optimaal

Oordoppen op maat

Gaat u vaak op pad naar (muziek)evenementen of andere activiteiten waar veel en harde geluiden zijn? Dan is het raadzaam om oordoppen op maat te laten maken bij een van onze vestigingen.

De Struijk oordoppen op maat:

  • lange levensduur
  • zitten comfortabel
  • gemaakt van soliconen matieraal
  • behoud van natuurlijke klankkleur
  • goede spraakverstaanbaarheid
Wilt u meer weten over oordoppen voor evenementen? Neem contact met ons op. De medewerkers van Struijk helpen u graag. Zij kunnen u persoonlijk advies geven welke oordoppen het beste bij uw wensen passen.

Festival oordopjes schoonmaken

De oordopjes zijn bedoeld om langer mee te gaan. Door de dopjes schoon te maken, zijn ze vaker bruikbaar. Festival oordopjes schoonmaken kan simpel met wat milde zeep en lauw water. Wanneer dat niet genoeg is, zijn er bij diverse winkels ook speciale reinigingssprays beschikbaar.